• 11 Ibilbide
  • Errenteria Munduan
  • Errenterian 11 zapore
  • 11 auzo eta kolore
  • Aniztasunaren aldeko mundua
  • Errenterian bizi naiz eta… egin zaidazu bisita!

Errenterian 11 zapore

Sukaldari profesional baten eskutik munduko zaporeak sukaldean txertatzen ikasteko aukera izango duzu herriko hostalari eta sukaldaritza ikasleekin batera.

Ikastaroan landuko diren errezetak:

  • Espezien ezagutza/analisia (Italia).
  • Te ChaiGaram Masala, Bombay estiloan
  • Porruak tximitxurriarekin (Euskadi/Argentina)
  • Puntalette limoi saltsarekin (Italia)
  • Chana Masala. (India)
  • Jazmin arroz aromatikoa (India)
  • Gyozas, (32 un.) (Japonia)
  • Pierre Hermé arroza-esnea(Frantzia)
  • Entsalada erako Vietnamgo biribilkiak. Barazki gordinak + ahuakatea (Vietnam)

Errezetak lotura honetan eskura daitezke.

Maiatzaren 17an egindako ekitaldiko irudiak:

 

IZEN-EMATEA:

aniztasuna@errenteria.eus / 662 94 46 26

PARTE HARTZAILEAK:

Peñascal Fundazioa + Ostari + Amaur Coocking Studio